Vip Makam Takımları

Tasarım ve zarafetin ahşaba işlenmiş hali ofislerinizi aydınlatacak

Makam Takımları

Prestijli bir dünyaya adım atmaya artık hazırsınız.

Yönetici Takımları

Kaliteden asla taviz vermeyenlerin tercihi.

Vip Makam Takımları

Dinamizm seven gençler için ayrıca çalışıyor ve üretiyoruz.

Oturma Grupları

Misafirlerinizi sıkıcı ortamlarda ağırlamaktan sıkılmadınız mı ?

Çalışma Grupları

Personelleriniz için en iyisini siz bilirsiniz.

Bekleme Grupları

Beklemeleri sizin için zevkli hale dönüştürüyoruz.

Yemek Masaları

Sizi eski can sıkıcı yemek masalarından kurtaracağımıza söz veriyoruz.

Has Çelik Büro Mobilyaları - Malatya Ofis ve Büro Mobilyaları

  • Hasçelik Büro Mobilyaları Malatya ofis ve ev mobilyaları üretim ve satışında uzman kadrosu, modern hizmet anlayışı, yenilikçi atılımları ve uluslararası vizyonu ile, sektörünün iddialı ve önde gelen firması olan tanınmış bir markadır.
  • Hasçelik Büro Mobilyaları 'nın yıllara dayanan yurtiçi, yurtdışı satış ve pazarlama deneyimlerinin , Malatya 'da kurulan modern tesislerinde üretime dönüşmesi ile BÜRSAN markası doğmuştur.
  • Kaliteli ürün ve güvenilir hizmet anlayışı ile yükselen markasının arkasında , bireysel üretkenliği ön plana çıkaran ve ekip çalışmasının gücüne inanan, yenilikçi çözümler sunan, sahip olduğu uluslararası vizyon ile geleceğin çalışma ve yaşama alanlarını bugünden tasarlamayı amaçlayan dinamik ve girişimci bir takım ruhu bulunmaktadır.
  • Üretimde çevreye duyarlı, ergonomik ve fonksiyonel tasarımlarla , insan odaklı ürünler sunmayı en önemli amaç edinmiş olan grubumuz , uluslararası arenada tanınmış markası HASÇELİK BÜRO MOBİLYALARI ’nın gördüğü ilgi ve tercihin gururunu ve mutluluğunu yaşamaktadır.
  • Yurtiçinde ve Uluslar arası pazarlarda, yenilikçi ve özgün tasarımları ile tanınan BÜRSAN, mobilya üretimini Malatya ’daki fabrikası ve modern satış mağazalasında sunduğu ürünleri ile ülke çapında aranan ve tercih edilen bir marka olmuştur.
  • HASÇELİK BÜRO MOBİLYALARI genç ve dinamik yapısı, kaliteli ürün ve güvenilir hizmet anlayışı ile bugünlere gelmesinde gösterdiği kalite anlayışını, hedeflerine ulaşmak için gösterdiği kararlılıkla, sektöründe öncü olma başarısının sorumluluğu içinde hizmete ve yoluna devam etmektedir.

Referanslarımız

1970 - 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Malatya Ofis ve Büro Mobilyaları
Sitemizdeki yazı, resim, ürün ve tüm kaynakların
izinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır.
Kullananlar hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.
ByTeknoloji